Zomerkampen

Kinderkamp 

In 2016 is er een journalist op bezoek geweest en hij heeft een heel mooi verhaal geschreven over het kamp. Je kunt het lezen via deze link.

Wanneer mag je mee?
Alle kinderen van 7 tot en met 12 jaar uit Rotterdam en omgeving zijn welkom!

Waar vindt het zomerkamp plaats?

Met het zomerkamp ga je naar Ermelo, op de Veluwe. De Veluwe is een prachtig bosgebied waar je je helemaal kunt uitleven.

Wat ga je doen tijdens het zomerkamp?
Je gaat met elkaar knutselen, sporten, spelletjes doen in het bos en in het dorp, ieder jaar verzinnen we weer wat nieuws! Verder vertellen we mooie verhalen rond het kampthema en zingen we veel. Maar het allerleukste is natuurlijk dat je dit samen met je (nieuwe) vrienden beleeft!

Noteer op de kalender!
Het zomerkamp voor de kinderen staat voor komende zomer gepland van 17 juli tot en met 21 juli 2023. Je kunt hier het inschrijfformulier downloaden. U kunt het digitaal invullen en mailen of uitprinten en door de brievenbus doen bij het Anker.

Hoeveel kost het?

Het kampgeld voor de hele week is €95,00. Dat lijkt heel veel geld, maar als je vanaf nu elke week bijvoorbeeld €2,00 spaart of klusjes gaat doen voor je buren en familie, dan heb je volgend jaar het hele bedrag bij elkaar gespaard en kun je heerlijk mee op kamp!

Tienerweekend

In het weekend van hemelvaart gaan we speciaal voor jou een tienerweekend organiseren! Als je tussen de 13 en 15 jaar oud bent, kun je je al opgeven via info@hetankercharlois.nl.